Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Monia,dzieki ale jest tak samo. Czyli do kitu. Marudzi i strasznie placze co jakis czas. Tak z niczego. Nie chce jesc. Cyca tylko na spiaco. Odkladalam ja 10 razy zanim usnela. Bo za kazdym razem sie budzila i byl ryk niemilosierny,he,he. Masakra jakas

Marta,jestem za Masz racje,sama tez bym nie pojechala,he,he

Anita,to sie mezon udal,hi,hi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Aga31 to niezle obie musicie byc padnieteA Julcia na dodatek cierpi Szczerze wspolczuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
NANA76 ,ja juz nie wiem czasami co robic. Ani polozyc,ani jesc,ani pic,ani na rekach,wszedzie zle,he,he Ale damy rade Szkoda mi jej tylko,ze sie tak meczy. Ale kawka musiala byc dzisiaj. Inaczej bym padla
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Tez jestem za wspolnym wypadem My co roku gdzies jezdzimy i najczesciej pada na Teneryfe-znam ja juz cala a i tak zawsze chce tam wracac hihi
Koniecznie musi byc to maj bo:
-w maju mam zazwyczaj alergie a tam nie bede miala hihi
-i juz dluzej nie wytrzymam zeby czekac hihi
Musimy sie we trzy spotkac w takim razie na obgadanie szczegolow
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
265 Postów

(spóźnieni3)
Stały Bywalec
Aga ja ci nie doradzę co do małej bo niedoświadczona jestem jeszcze... ale szkoda biedulki trzymam za nią kciuki żeby jej szybko te ząbki wyszły i już nie płakała...
A nie masz żadnego żelu do dziąseł?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Agusss - a nie był to risgrot to co jadłas?
Z masełkiem, cukrem i cynamonem było??

Aga - biedna Julcia, sttrasznie mi jej żal, myszka mała jak się meczy Mama, tata i babcia też nie mają pewno lekko...?

Spóźnieni - ech ci faceci hihiih

Kakariki- polskie morze jest cudowneeeee i dużo jodku zdrowego jest
ja uwielbiam! jak się idzie przez wydmy i te niesamowite plaże!
Tylko ja to nie znoszę kurortów, dlatego polecam Chałupy

Daris - a czemu akurat Teneryfa? Bo ja to bym chciała jesienią polecieć, jak już zimno i ciemno będzie
A na Wyspach Kanaryjskich akurat nigdy nie byłam.
Ja w ogóle w życiu 2 razy na wycieczce organizowanej byłam tylko
Jakoś wolę sama podróżować
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
Taa Daris mozemy sie spotkac chyba tylko na skapy no chyba ze wybierasz sie z Aga do Stavanger Tobie to dobrze, Teneryfe znasz od podszewki a ja bylam tylko w Norwegii i Polsce

Aga to Julka sie umeczy przy zabkowaniu, to juz kilka dni minelo a ile jeszcze zabkow zostalo do wyrosniecia

Lady_Dosia Ty bylas dwa razy a ja wogule
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
aaa marta mozesz sie wprowadzac nie wiem jak sie pomiescimy ale jakos bedzie
teneryfa super sprawa tez bym pojechala
morze tez super uwielbiam
lady dosia jadlam wlasnie dwa jedno takie co daje malej bo to srednio dobre a jedno takie pycha wlasnie slodziutkie ale nie pamietam z czym mi to dali
dziewczyny zakochalam sie w tym wozku
allegro.pl/graco-alano-travel-system-woz...zny-i2158623278.html
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
109 Postów
Aga Jas
(Kakariki)
Początkujący
Lady dosia ja to tylko na takie zorganizowane wyjezdzam najlepiej all inclusive zeby nie myslec o niczym tylko wszystko na gotowe i do tego jeszcze barek z chlodzacymi drinkami na plazy ,i zyc nie umierac,Ale jeszcze niestety musze poczekac do tych wakacji.Przegladalam juz te polskie strony ale najlepiej jak ktos poleci juz przetestowane miejsce.Wlasnie w piatek wieczorem szukalam wypoczynku nad polskim morzem i efektem bylo to ze robaczki zjadly mi kompiuterek i w sobote musialam leciec po nowa maszyne. masakra
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Aguss supcio ten wozeczek-taki slodki i dziewczecy Milenka by super w Nim wygladala
Aga31 moze warto podac Julci cos przeciwbolowego zeby juz tak nie cierpiala bo sie obie wykonczycie Moze jakis czopek przeciwbolowy i przeciwgoraczkowy?Nie zaszkodzi jej a wrecz pomoze i w koncu usnie bo wyobrazam sobie jaka musi byc wymeczona A zel na dziaselka nie pomaga?Jakby co to ja mam i dam Ci za free a ja bede w maju w Polandii to sobie dokupie-co Ty na to?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok